Выдаленне акаўнта Awacino
На гэтай старонцы тлумачыцца, як выдаліць акаўнт у праграме Awacino ад ImageNotion UG (haftungsbeschränkt) і што адбываецца з вашымі данымі.
Выдаліце ў праграме
- Адкрыйце Awacino і ўвайдзіце.
- Перайдзіце ў Карыстальнік.
- Націсніце Выдаліць акаўнт і пацвердзіце.
Ваш акаўнт і ўсе яго даныя будуць выдалены адразу.
Выдаліце без праграмы
Адпраўце ліст на support@awacino.com з адраса электроннай пошты вашага акаўнта Awacino з тэмай «Delete my Awacino account». Мы пацвердзім запыт і выдалім акаўнт на працягу 30 дзён, звычайна значна хутчэй. Для вашай абароны мы выконваем толькі запыты з уласнага адраса акаўнта.
Што выдаляецца
- ваш акаўнт і даныя для ўваходу,
- вашы прылады, Unattended Client і іх налады,
- вашы коды Beam-in,
- даныя пра вашу ліцэнзію і слоты,
- вашы журналы аўдыту.
Самі злучэнні ніколі не праходзяць праз нашы серверы і не запісваюцца, таму зместу злучэнняў для выдалення няма.
Што захоўваецца і як доўга
- Рахункі і запісы пра плацяжы захоўваюцца на працягу заканадаўча вызначанага тэрміну для падатковых і бухгалтарскіх дакументаў (у Германіі да 10 гадоў), пасля чаго выдаляюцца.
- Пакупкі праз Apple App Store або Google Play таксама запісваюцца Apple або Google паводле іх уласных умоў; актыўную падпіску там трэба скасаваць у вашым акаўнце App Store або Google Play.
Больш пра тое, як мы апрацоўваем асабістыя даныя: Палітыка прыватнасці. Пытанні: support@awacino.com.