Konto

Slett Awacino-kontoen din

Denne siden forklarer hvordan du sletter kontoen din i appen Awacino, levert av ImageNotion UG (haftungsbeschränkt), og hva som skjer med dataene dine.

Slett den i appen

  1. Åpne Awacino og logg på.
  2. Gå til Bruker.
  3. Trykk på Slett konto og bekreft.

Kontoen din og alle dataene i den slettes med en gang.

Slett den uten appen

Send en e-post til support@awacino.com fra e-postadressen til Awacino-kontoen din, med emnet «Delete my Awacino account». Vi bekrefter forespørselen og sletter kontoen innen 30 dager, vanligvis mye raskere. For din egen sikkerhet handler vi bare på forespørsler fra kontoens egen adresse.

Dette slettes

  • kontoen din og påloggingsdataene dine,
  • enhetene dine, Unattended Clients og innstillingene deres,
  • Beam-in-kodene dine,
  • lisens- og plassdataene dine,
  • revisjonsloggene dine.

Selve forbindelsene går aldri gjennom serverne våre og blir ikke registrert, så det finnes ikke noe forbindelsesinnhold å slette.

Dette beholdes, og hvor lenge

  • Fakturaer og betalingsopplysninger beholdes i den lovpålagte oppbevaringstiden for skatte- og regnskapsdokumenter (i Tyskland opptil 10 år) og slettes deretter.
  • Kjøp gjort via Apple App Store eller Google Play registreres også av Apple eller Google etter deres egne vilkår. Et aktivt abonnement der må du si opp i App Store- eller Google Play-kontoen din.

Mer om hvordan vi behandler personopplysninger: Personvernerklæring. Spørsmål: support@awacino.com.